ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με το newsletter θα λαμβάνετε τις πιο σημαντικές προσφορές!

Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Perfect imperfections: σ’ αυτές τις λέξεις βρίσκεται η φιλοσοφία των όλων των προϊόντων που διαλέγουμε , δηλαδή οι “τέλειες ατέλειες” όπου μόνο σε ζωντανές πρώτες ύλες μπορείς να συναντήσεις.  Αντικείμενα με την αίσθηση της παλαίωσης, της “μνήμης”.   Κι αυτό είναι που λατρεύουμε σε κάθε ένα αντικείμενο που συσκευάζουμε για να παραδοθεί στους πελάτες μας.
Αυτό ακριβώς είναι που ελπίζουμε πως θα ξεχωρίστε και θα λατρέψτε και εσείς!

Η ιστορία 40 ετών…

Ο χώρος της Αγίου Νεκταρίου 32, φιλοξένησε για πρώτη φορά λιανικό εμπόριο ειδών σπιτιού το 1977 από την οικογένεια Κορρέ. Τη σκυτάλη πήρε η επόμενη γενιά το 1993, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο με νέα είδη, νέα αντίληψη για τα είδη σπιτιού, τον εξοπλισμό και τη διακόσμησή του.

Το 2012 ήταν χρονιά-σταθμός.  Ήταν η χρονιά που πιστέψαμε πως η ελληνική κατασκευή -μπορεί να ήταν κάτι πολύ δύσκολο και σε αντίξοες συνθήκες- ήταν όμως το κρυφό μεράκι μας,  αυτό το “κάτι” που θα μας έφερνε τη χαρά της δημιουργίας μαζί με την αγάπη μας στο εμπόριο και ουσιαστικά, το μέλλον μας.  Πήραμε απλές, φυσικές πρώτες ύλες και τις κάναμε κορνίζες για φωτογραφίες, δίσκους για σερβίρισμα, ράφια, κηροπήγια και άλλα.  Σ’ όλα αυτά τα προϊόντα, δώσαμε τεχνητά τη πατίνα του χρόνου, να ‘χουν τα προϊόντα μνήμες από άλλες εποχές, συγχρόνως όμως να ‘ναι φρέσκα, μοδάτα.

Μενού